سندی سنجابه برای رستوران آقای خرچنگ، یک دستگاه برگرساز جدید ساخته است. مطابق شکل زیر، این دستگاه پنج مخزن مواد غذایی دارد که در یک ردیف، بالای یک تسمە ی متحرک قرار گرفتە اند. مخزن ها به ترتیب از چپ به راست دارای نان زیری همبرگر، گوشت همبرگر، کاهو، گوجه، و نان رویی همبرگر هستند. برای درست کردن ً یک همبرگر، باب اسفنجی (سرآشپز رستوران) ابتدا باید یک سینی را روی تسمە ی متحرک و دقیقا زیر خروجی چپ ترین مخزن (نان زیری) قرار دهد. دستگاه دو دکمه دارد که باب اسفنجی با فشردن آن ها، سینی را (در صورت امکان) یک واحد به راست یا چپ حرکت می دهد. هر دفعه که سینی، زیر خروجی یک مخزن قرار بگیرد، یک واحد از مادە ی غذایی آن مخزن، به صورت خودکار به روی سینی، بالای مواد قبلی (در صورت وجود) افزوده می شود. به این ترتیب، هر همبرگر از تعدادی طبقه (مادە ی غذایی) تشکیل می گردد. نان های زیری و رویی همبرگر نیز جزء طبقات محسوب می شوند. بنا به دستور آقای خرچنگ، هر همبرگر لازم است دو ویژگی زیر را داشته باشد:
با توجه به توضیحات بالا به ۲ سوال زیر پاسخ دهید.
باب اسفنجی چند همبرگر ۱۵ طبقە ی متفاوت می تواند با این دستگاه درست کند؟
به دلیل استقبال مشتریان از همبرگرها، سندی سنجابه دستگاه را ارتقا داده و یک مخزن پنیر را بین مخزن گوشت همبرگر و مخزن کاهو اضافه کرده است. با دستگاه همبرگرساز جدید، باب اسفنجی چند همبرگر ۸ طبقە ی متفاوت می تواند درست کند؟