کونای یک اسلحهی تیز مورد استفادهی نینجاها است که شکلی شبیه به چاقو دارد. نینجاها با پرتاب کونایها بهسمت دشمنانشان با آنها میجنگیدند.
در یک جدول با $W$ ستون و $H$ سطر از خانههای مربعشکل، $N$ نینجا قرار دارند. هر نینجا در مرکز یک خانه قرار دارد، و هیچ دو نینجایی در یک خانهی مشترک نیستند. هر نینجا یک کونای دارد، و به سمت یکی از چهار جهت اصلی نگاه میکند: بالا، پایین، چپ، یا راست. در زمان «$0$»، هر نینجا کونایِ خود را در جهتی که به آن سمت نگاه میکند پرتاب میکند.
هر کونای با سرعت «$1$» در جهت مستقیم حرکت میکند. اگر بیش از یک کونای در یک زمان به یک مکان بیایند، با هم برخورد میکنند و ناپدید میگردند. اندازهی کونای آنقدر کوچک است که میتوانیم از آن صرفنظر کنیم. همچنین، چون نینجاها میتوانند سریع حرکت کنند، مورد اصابت کونایها قرار نمیگیرند. هر کونای بدون از دستدادن سرعت در راستای خودش حرکتش را ادامه میدهد مگر اینکه با کونای دیگری برخورد کرده باشد.
در شکلهای زیر، پیکانها نمایشگر کونایها هستند. جهت هر پیکان جهت کونای متناظرش را نشان میدهد. در این شکلها، همهی پیکانهای پررنگ دچار برخورد میشوند. از طرف دیگر، در هر یک از شکلهای زیر، یک پیکان پررنگ هست که با پیکان پررنگ دیگر برخورد نمیکند. در شکل دوم و سوم، یک پیکان کمرنگ با یک پیکان پررنگ برخورد میکند. چون پیکانهای برخوردکرده ناپدید میشوند، یک پیکان پررنگ هست که با پیکان پررنگ دیگر برخورد نمیکند. تعداد خانههایی از جدول $W\times H$ را بشمارید که پس از گذشت مقدار کافی از زمان، کونایی از آنها گذر میکند.
در خروجی، تعداد خانههایی از جدول $W \times H$ را بنویسید که پس از گذشت مقدار کافی از زمان، کونایی از آنها گذر میکند.
ورودی نمونه | خروجی نمونه |
---|---|
5 4 5 3 3 2 3 2 0 4 2 2 5 4 1 1 1 3 | 11 |
7 6 12 3 2 3 6 3 2 7 1 3 1 5 0 3 6 1 6 6 1 4 5 2 1 3 0 6 5 2 5 1 2 6 4 3 4 1 3 | 29 |
در نمونهی اول، وضعیت جدول در زمان «$0$» مانند شکل زیر است.
کونایِ پرتابشده توسط نینجای $i$اُم را کونای $i$اُم مینامیم. در زمان «$0.5$»، کونایِ ۲ و کونای ۳ با همدیگر برخورد کرده و ناپدید میشوند. شکل زیر وضعیت جدول را در زمان «$1$» نشان میدهد. در اینجا، خانههای خاکستری خانههایی را نشان میدهند که قبلاً از آنها کونای گذر کرده است.
در زمان «$2$»، کونایِ ۱ و کونایِ ۵ با همدیگر برخورد میکنند و ناپدید میشوند. وضعیت جدول در زمان «$2$» در شکل زیر نشان داده شده است.
پس از زمان «$2$»، کوناهایِ دیگری در جایی از جدول با هم برخورد نمیکنند. وضعیت جدول پس از گذشت مقدار کافی از زمان مانند شکل زیر است.
در نهایت، تعداد خانههایی از جدول که کونایی از آنها گذر میکند، ۱۱ است. پس باید «$11$» خروجی داده شود.